30 de juny del 2014

Llar d'infants El Petit Montseny

Aquestes setmanes els nens i nenes de la llar d'infants de Breda El Petit Montseny han treballat els gegants i, com no podia ser d'altra manera, des de la colla de geganters i grallers de Breda hem intentar col·laborar en tot el que hem pogut.

Durant aquests dies han pogut comptar amb la presència dels gegantons dins la llar d'infants, els tenien plantats a l'entrada de l'escola i, pel que sabem, en més d'una ocasió els han acompanyat a les aules i tot.

D'entre les diferents activitats que s'han anat fent, un dia van anar als forns, on dormen els gegants, i van poder veure com és un gegant per dins. Ens van demostrar que es tenen ben apreses les cançons dels grallers i van cantar "Gener" perquè la geganta Anna pogués ballar davant seu.


 Aquesta setmana passada les visites van anar al Petit Montseny, dimarts van tenir la visita d'un graller i un timbaler, que van ensenyar-los com són els instruments que toquen i els van fer una petita demostració en directe. Dijous els gegants van tornar-los la visita de la setmana anterior i van fer uns quants balls a toc de gralla i timbal a dins el pati de la llar d'infants.


Per part nostra, una molt bona experiència que esperem poder repetir l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada